Werk bij ons

We hebben op dit moment een aantal interessante vacatures:

Online Marketing & Communicatie medewerker - stage


We zoeken een geweldige Online Marketing & Communicatie medewerker. Iemand die marketingsacties bedenkt en uitvoert. Die via social media interactie onderhoud met de doelgroepen. Die leaflets, poster en flyers en de huisstijl (door)ontwikkelt. Die content op social media en de website onderhoud en het ook nog leuk vindt om blogs, pers- en nieuwsberichten te schrijven.

Front-end Developer - stage


We zijn per direct opzoek naar een talentvolle en enthousiaste front-end developer. Als front-end developer bij Pakketbuur ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbreiden van onze applicaties (website en app) aan de hand van vooraf gedefinieerde eisen. Je gaat zelfstandig op zoek naar verbeterpunten voor de applicaties en adviseert het management team over de implementatie daarvan.

Ambassadeurs - diverse steden


In enkele steden en regio's zijn we nog op zoek naar ambassadeurs. Lokale helden die Pakketbuur in de markt zetten. Wil jij je eigen tijd indelen, je zelfstandigheid behouden maar toch een bijdrage leveren aan het succes van Pakketbuur, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bepreken.

Interesse?


Neem contact met ons op via werk@pakketbuur.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.